«Смаковиця»: як у Володимирі-Волинському частували борщем
Цьогоріч фестиваль «Смаковиця по-володимирськи», який відбувся 15-го вересня у парку «Слов’янський», підтримав акцію #borschtUA. Учасникам фестивалю та відвідувачам пропонували разом довести, що борщ – виключно українська страва.
Борщу на святі їжі було багато. Його варили в казанах за різними рецептами та роздавали безкоштовно. Охочих скуштувати його було чимало. Смачного українського борщу роздали 60 літрів.
Також відвідувачі свята могли безкоштовно скуштувати вареників та кулішу.
Обрали на «Смаковиці» і найкращу страву. Змагалися у найсмачнішому конкурсі 10 ресторанів та кафе міста. Цьогоріч кращою у місті стала страва “Білий рояль” від кафе “Затишок”.
Про початок свята БУГ писав раніше.