<

«Смаковиця по-володимирськи»: визначились із датою проведення гастрономічного фестивалю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:18 | 20.08.2021 / Володимир / /
Перегляди
1383
/ Коментарі відсутні

Після дворічної перерви, яку було зроблено у зв’язку із минулорічними карантинними обмеженнями, до когорти фестивальних заходів громади Володимира повертається найсмачніший з них – «Смаковиця по-володимирськи».

20-го серпня відбулось засідання організаційного комітету з підготовки до проведення гастрономічного фестивалю «Смаковиця по-володимирськи», який очолив заступник міського голови Андрій Гудим, – повідомляють на сайті міста.

Під час засідання оргкомітету його члени визначились із датою проведення фестивалю, який цьогоріч відбудеться 19-го вересня.

Локація лишиться незмінною – парк «Слов’янський». Саме тут упродовж дня витатимуть у повітрі аромати духмяних страв, які готуватимуть кухарі просто неба, а ще відбудеться безліч цікавих розважальних дійств.

Не обійдеться цього року і без смачних страв, якими частуватимуть усіх охочих гостей фестивалю. Головною стравою та темою «Смаковиці» члени оргкомітету обрали млинці з різноманітними начинками.

Також упродовж засідання були обговорені і інші організаційні моменти, що стосуються облаштування сцени, світла, співпраці із спонсорами, а також визначились із відповідальними за тематичні локації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя