<

Службовий пес допоміг викрити неповнолітнього крадія у Володимир-Волинському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:38 | 8.02.2021 / Володимир / , /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

7-го лютого службова собака Аза допомогла встановити особу крадія мопеду «DELTA» в одному з сіл Володимир-Волинського району.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Зазначають, що службовій собаці усього півтора роки, але вона неодноразово брала участь у розкриттях різних злочинів, а 7-го лютого самостійно розкрила угон транспортного засобу

7-го лютого до поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Володимир-Волинського району про те, що напередодні невідома особа шляхом вільного доступу заволоділа його мопедом «DELTA».

На місце скоєння злочину прибула поліція та інспектор-кінолог Роман Зінич зі своєю вихованицею Азою. Собака взяла слід і пройшла кілька сотень метрів, зупинившись біля одного з будинків у тому ж селі, де викрали мопед. Саме тут, як встановила поліція, і проживає хлопець, який заволодів чужим транспортом: ним виявився 17-річний студент.

Нині вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 289 Кримінального Кодексу України.

Роман Зінич розповідає, що сам привів Азу в кінологічний центр ГУНП у Волинській області, адже побачив її хороші задатки ще коли була маленькою. Аза пройшла навчання зі слідової роботи на базі відповідного центру в Житомирі і вже демонструє неабиякі успіхи, допомагаючи поліцейським у розкритті злочинів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок