<

Складна ситуація на дорогах Володимир-Волинського району: зледеніння покриття та відсутність посипаної суміші

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:46 | 29.11.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Із настанням холоду та випадом значної кількості снігу, 29-го листопада Володимир-Волинський район застав у складній дорожньо-транспортній ситуації. На стан дороги в напрямку Нововолинська до села Суходоли почали скаржитись водії транспортних засобів.

Зв’язавшись в телефоному режимі із головою Володимир-Волинської районної ради Романом Гуком, з’ясували, що справді рух транспорту у всіх напрямках району ускладнений.

“Я їхав на Устилуг, то зі швидкістю 30 кілометрів, бо дорога дуже слизька. Наразі пробую дозвонитись до Служби автомобільних доріг, щоб вони посипали дороги, бо їхати дуже складно,” – розповів Роман Гук.

Голова райради повідомив, що знає про ситуацію з дорогами в районі та наразі докладає усіх зусиль, щоб зв’язатись з дорожниками.

Голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталія Василець повідомила, що розмовляла із начальником філії “Володимир-Волинська ДЕД” Миколою Хільчуком.

“Говорила з Хільчуком, вони зараз посипають дорогу до Війниці і приблизно через дві години повинні просипати всю трасу до Устилуга. Після цього почнуть посипати на Нововолинськ,” – зазначила в розмові Наталія Василець.

Додамо, що на номери інтернет-видання “БУГ” телефонували водії та розповідали, що через специфіку рельєфу та несвоєчасне посипання дорожнього полотна від міста Нововолинськ (завод СТО) та до села Суходоли була вишикувана колона фур, котрі через слизьку дорогу не могли проїхати. Також в районі виникла проблема руху громадського транспорту між містами Володимир-Волинський та Нововолинськ, автомобілі не могли проїхати та автобуси приходили із запізненням на годину.

Проте станом на 18-ту годину техніка дорожників виїхала на проблемні ділянки дороги та розпочала їх посипання.




коментарів: 5
  1. Було дуже страшно.Дорого жахлива.Від Володимира до Нововолинська ми добирались півтори години.Затори почались від моста у Володимирі.А дорога до Нововолинську нагадувала американські гірки.Жах

  2. я з тобою згійдний тож їхав,це просто капец був я на 2 передачі їхав всю дорогу

  3. А причина цьому банальна! Де комунальні служби? Чи зима настала неочікувано?

  4. Переїхавши Буг у львівську обл. Там асфальт мокрий як у польші а волинь сковзається все залежить від місцевої влади.

  5. Хто скаже за що відповідає Голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталія Василець,як посадовець та керівник? Можливо тільки за це отримує народні кошти,-“Говорила,говорила та ще говорила з Хільчуком,з “Хмелюком”,”Максимуком”,і ще з багатьма,- вони зараз посипають дорогу…” Вибачте, дорогу куди і чим???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя