<

СК«Любарт»: про спортивне дозвілля учасників АТО та нові досягнення вихованців клубу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:10 | 3.02.2019 / Володимир /
Перегляди
56
/ Коментарі відсутні

Журналісти інтернет-видання «БУГ» побували в спортивному клубі «Любарт» у Володимирі-Волинському, де щовечора у будні дні збираються військовослужбовці, аби займатися спортом .

Протягом кількох тижнів, відтоді як зі Сходу повернулися наші захисники, у спортивному клубі “Любарт” гамірно. Чоловік, розповідають військові, повинен тримати себе у хорошій фізичній формі, а що вже говорити про людей, у яких професія – захищати. Тому й використовують вільний вечірній час для того, щоб покращити свою фізичну підготовку. Для цього у клубі є силові тренажери, гирі, ринг та мішки для боксу.

Керівник клубу Володимир Подзізей розповідає, що серед відвідувачів-учасників АТО, є й ті, хто ходив сюди і до того, як потрапив на Схід. Заняття спортом для військовослужбовців – це не тільки необхідність, але й величезний плюс до хорошого самопочуття і гарного настрою. Військові це підтверджують, і кажуть, що в тренуваннях у “Любарті” їм ніколи не відмовляють. Такого дозвілля там, на Сході, звісно, не було.

Клуб, розповідає Володимир Подзізей, знаходиться у підвальному приміщенні, і деколи навіть для усіх охочих позайматися спортом тут мало місця. Наприклад, потренуватися на рингу одночасно може тільки максимум три пари. Для повноцінних тренувань потрібно татамі, а для того, щоб приміщення можна було використовувати частіше, а дітям було легше дихати – потрібна нова вентиляція. За політикою клубу з більшості своїх відвідувачів, особливо дітей, грошей тут не беруть. Тому й на модернізацію, від якої залежить здоров’я дітей, шукають спонсорів.

2018-й рік для вихованців клубу був плідним: юні боксери посіли перші місця не тільки на обласних, всеукраїнських турнірах, але і на світових. Так дівчата-боксери їздили і взяли призові місця на чемпіонаті світу у Марокко. Цілі на 2019-й рік чітко визначені, а для кращої мотивації потрібні кращі умови.

Нещодавно боксери повернулися  з Всеукраїнського турніру пам’яті Кужельного, що проходив в місті Хмельницький. У підсумку вихованка клубу “Любарт” Марія Любух здобула перше місце, а Максим Оласюк – привіз медаль за третє.

Також є здобутки у пауерліфтингу. Семикратний рекордсмен з Володимира-Волинського Віктор Смичук тепер допомагає долати нові вершини у цьому спорті новачкам.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота