<

«Школа маленьких гідів» у Володимирі: відбулось перше заняття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 6.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
456
/ Коментарі відсутні

5-го серпня відбулось перше заняття «Школи маленьких гідів» у Володимирі в межах реалізації спільного проєкту Туристично-інформаційного центру та ГО «ПУЛЬС МІСТА» – «Благодійна екскурсія-квест “Маленькими кроками до великої мети”». 

Перший урок, який було присвячено акторській майстерності, для маленьких гідів провела режисерка народної аматорської театр-студія «Різнобарв’я» Лариса Половньова. Адже екскурсовод – це і актор, і лектор, і оратор, і педагог, і психолог, що робить будь-яку прогулянку цікавою, незабутньою подією та допомагає скласти враження про місто, яке залишиться в його серці назавжди, повідомляється на офіційному сайті міста.

Проєкт став переможцем конкурсу міні-грантів до ініціативи Щедрий вівторок та впроваджується за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

Метою даного проєкту є об’єднання небайдужих дітей, котрі мають бажання стати маленькими гідами, та через благодійну справу – збір коштів на лікування дівчинки, популяризувати серед дітей історію рідного міста та важливість милосердя та благодійності, адже виручені кошти з екскурсій будуть спрямовані  на лікування маленької володимирчанки Міланки Грушевської.

Учасники «Школи маленьких гідів» перевтілювалися у образи князів і княгинь та вчилися у цих образах цікаво презентувати себе та історію рідного міста.

Всього у «Школі маленьких гідів», де нині займаються 12 дітей віком від 9 до 16 років, буде проведено 8 уроків з акторської майстерності, історії древнього Володимира від давніх часів і до сучасності, а також ораторського мистецтва, методики складання екскурсійних маршрутів, проведення екскурсій та урок благодійності.

Фахівці ТІЦу залучили до участі у «Школі» найкращих викладачів: екскурсоводів, істориків, акторів та режисерів, і вже зовсім скоро, після завершення навчання, кожен маленький гід проведе власну, неповторну екскурсію-квест для своїх ровесників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок