<

Рятувальники разом з екологами та нацполіцією провели рейд у населених пунктах Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:04 | 5.08.2021 / Володимир / /
Перегляди
900
/ Коментарі відсутні

4-го серпня працівники Володимир-Волинського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області спільно з нацполіцією та державним екологічним інспектором провели рейд по населених пунктах Володимир-Волинського району щодо запобігання пожежам у екосистемах.

Зокрема інформували представників сільських рад про відповідальність громадян та посадових осіб за спалювання сухої рослинності, рятувальники наголосили що саме спалювання сухої рослинності часто провокує перекидання вогню на сусідні лісосмугі, житлові будинки та електролінії, а екологи пояснили що разом із димом у повітря вивільняється отруйні речовини небезпечні для людського здоров’я.

Під час рейду виявили два факти спалювання сухої рослинності. Працівники екологічної інспекції притягнули паліїв до адміністративної відповідальності у межах чинного законодавства.

На території країни розпочалася зернозбиральна компанія, тому питання дотримання протипожежних заходів у місцях збирання, зберігання та переробки зернових набирає особливої важливості.

У цей період навіть невеличке займання може спричинити масштабну пожежу на зернових полях та завдани значних матеріальних збитків




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота