<

Роздільне сміттєзбирання в черговий раз запровадять у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 9.01.2018 / Володимир /
Перегляди
3
/ 1 коментар

У вівторок, 9-го січня відбувся перший брифінг з міським головою Володимира-Волинського Петром Саганюком, де підняли питання про дотримання закону, яким передбачається обов’язкове роздільне сміттєзбирання.

Отож, нагадаємо, що з 1-го січня 2018 року в дію вступила норма закону, яка передбачає обов’язкове роздільне збирання сміття.

Аби виконати норму закону, міський голова Володимира-Волинського дав доручення для КП “Полігон” вивчити питання, визначити необхідну кількість контейнерів, які потрібно встановити на вулицях міста. Також Петро Саганюк наголосив, що для міста зараз є актуальним питання облаштування нової карти сміттєзвалища, проектно-кошторисна документація на яку вже виготовлена.  А із початком сортування сміття потрібно ще й буде встановити сортувальну базу на діючому сміттєзвалищі.

“Перед тим як приймати певні закони, потрібно переконатися чи є наявна база для цього. Вони там наприймають, а нам потрібно виконувати. Відповідні доручення я дав, але ми ще працюємо над третьою картою, яку теж не так і легко зробити,” – зауважив Саганюк.

Нагадаємо, що весною 2017 року у Володимирі-Волинському ініціативу взяв на себе підприємець Георгій Хорбаладзе, який встановив контейнери та самостійно їх обслуговував. Однак вже осінню був змушений покинути територію України (Григорій Хорбаладзе – громадянин Грузії), через помилку в документах, яку помітила міграційна служба. Після від’їзду Хорбаладзе з Володимира-Волинського, з вулиць міста забрали контейнери для розподілу сміття.




один коментар
  1. Скажіть мені будь ласка як ділити сміття? За кордоном кожній сім’ї видають сміттєві кульки за кольорами. Біля кожного будинку стоїть необхідна кількість сміттєвих баків і комунальні служби міста виражають їх і при тому не крадуть і не говорять що не будуть їх викидати до спеціальних автомобілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота