<

Рятувальники та мерія Володимира застерігають: за спалювання сухої рослинності збільшено штрафи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 30.03.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
3
/ коментарі 2

30-го березня перший заступник міського голови Володимира-Волинського разом з начальником пожежно-рятувальної частини застерегли мешканців громади про високі штрафи за шкоду екології.

Спалювання сухої рослинності – проблема, яка має негативні наслідки для екології й неодноразово спричиняла пожежі.

Перший заступник міського голови Ігора Пальонки Ярослав Матвійчук разом з начальником 7-ї ДПРЧ В’ячеславом Процюком звернулися до громадян.

Зазначимо, що лише за минулий тиждень виникло 18 пожеж у Волинський області з вини паліїв сухого зілля. Спалено близько 13-ти гектарів землі.

Відповідно до ст. 77-1 КУпАп, штраф за випалювання рослинності стягується в розмірі від 3-х до 6-ти тис. грн. для фізичних осіб, а для посадових осіб від 15300 грн до 21400 грн.

“Просимо мешканців громади прислухатись до нас, адже через безвідповідальність та нехтування законом горять ліси, будинки та забруднюється навколишнє середовище”, – наголосив Процюк.




коментарів: 2
  1. Толку скільки раз викликав поліцію коли бачив як палять траву і листя . Приїхали дали усне попередження і ліниво поїхали. На другій день ті люди палили знову і сміялися з мене. Якшо закон то хай буде законом а не показушні статті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя