<

Реорганізація ЖЕКу: мешканців Володимира-Волинського просять перезаключити договори на обслуговування будинків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 29.01.2019 / Володимир /
Перегляди
11
/ коментарі 3

У зв’язку з реорганізацією ЖЕКу у Володимирі-Волинському в управляючу житлову компанію, діючі договори на обслуговування будинків втратять свою чинність з 1-го лютого 2019-го року. Нарахування за обслуговування будинків без нових договорів неможливе.

Про це повідомив від час оперативної наради 29-го січня перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Управляюча компанія не може нести необґрунтованих витрат на обслуговування будинків, в першу чергу на освітлення місць загального користування.

Тому мешканців будинків просять до 10-го лютого укласти договори з Управляючою житловою компанією, або визначитися з управителем будинку.

В разі не укладання договорів на обслуговування, управляючою житловою компанією надання послуг буде припинено з 11-го лютого.

По питанню укладання договорів звертатися за адресою вул.Шевченка, 11 тел. 3-50-76 (диспетчерська служба працює цілодобово тел. 3-55-05).




коментарів: 3
  1. Що означає ” просять заключити договір з управляючою компанією” ???
    1.По законодавству спочатку треба провести порядок списання органами місцевого самоврядування з балансу багатоповерхові будинки згідно прийнятого місцевою владою Порядку списання … ТО ДЕ ЦЕЙ ПОРЯДОК ???
    2.Для того , щоб заключити договір мешканцями будинку або уповноваженою особою будинку у випадку не створення ОСББ чи не визначення іншого способу самостійного управління будинком має бути проведений для кожного будинку конкурс згідно чинного законодавства для визначення Управляючої компанії – то де той конкурс ???
    3. дивно , що влада таким чином практично заганяє мешканців будинків в Управляючу компанію – в той самий перефарбований ЖЕК , але вже з мінімальною відповідальністю за наслідки по обслуговуванню будинку…Правда тут треба “подякувати “нашим місцевим депутатам , які дали хід такому “реформуванню” , фактично не створивши для цього певні умови …

  2. А то можна подумати що до того хтось щось робив. Чесно аж смішно. Кому і за що платились такі сумашедші гроші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер