<

Ранкова кава на фронті: волинський військовий Олексій Кушнєр протягом року фотографує свій «сніданок»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:34 | 29.03.2023 / Володимир / , /
Перегляди
762
/ Коментарі відсутні

Понад 300 днів волинський військовий Олексій Кушнєр фотографує свою ранкову каву на фронті. «Доброго ранку та гарного дня», – саме так солдат розпочинає своє звернення до читачів.

Парамедик Олексій Кушнєр веде свій телеграм-канал «Життя звичайного солдата. Рятуємо життя». У описі до кожного фото військовий зазначає, що кожен новий день наближає нас до перемоги.

Олексій Кушнєр – учасник Революції Гідності та бойових дій на сході України у складі батальйону «Азов». Після повернення до Луцька навчався у ВНУ імені Лесі Українки, водив у гори воїнів АТО/ООС у рамках програми психологічної реабілітації для ветеранів.

Блог звичайного солдата розповідає читачам про те, як наші захисники, боронячи Україну від ворога, проводять свій день. Кава зранку – досить звичне та повсякденне доповнення сніданку, проте Олексій Кушнєр показує у своїх фото те, як вона щодня смакує для військових на фронті.

Розповідь кожної світлини різна, участь у їх створені беруть також побратими, які приєднались до сніданку. Іноді на знімки потрапляють й чотирилапі мешканці фронтових міст. Як зазначив військовий в описі одної з фотографій – «З нами усі тварини відчувають себе у безпеці».

Та є щось фантастичне у цих знімках, здебільшого Олексій робить їх на фоні неперевершених краєвидів України та звільнених від ворога міст. Попри важкі часи, природа нашої Батьківщини вражає.

Нагадаємо, раніше Олексій Кушнєр з Луцька проходив службу у 14 ОМБр імені князя Романа Великого. Військовий до початку повномасштабного вторгнення проводив у Володимирі перший вишкіл Штабу захисту Волині. Цивільних навчали основам надання першої домедичної допомоги потерпілим.

Захоплюються та читають блог Олексія Кушнєра також іноземці. Інстаграм-сторінка Withukraine опублікувала відео про волинського парамедика, де розповіла про телеграм-канал «Життя звичайного солдата. Рятуємо життя» та уже традиційну ранкову каву військового.

“Олексій Кушнєр – видатна людина, він почав захищати свою країну з 2014 року, а сьогодні рятує інших бійців на передовій, ризикуючи власним життям. Він любить своїх собак, походи в гори та пити ранкову каву, як, мабуть, і більшість із нас.

Ми хотіли б віддати належне цьому хлопцю, щоб показати, як проходить війна. Дуже незвичайний ракурс – фотографії кави”, – йдеться в описі.

Читайте також:

Військового медика із Луцька Олексія Кушнєра, який служить у 14 ОМБр імені князя Романа Великого, представили до нагородження орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Погляд Олексія Кушніра: – «Ми всі помремо, і не найгірша смерть – померти на війні»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя