<

Ранкова активність виборців Володимира-Волинського висока

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:03 | 25.10.2015 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

На 10:00 25-го жовтня 2015-го року журналісти “БУГу” відвідали три дільничні виборчі комісії. Зі слів голів цих дільниць актвність містян тішить – вона досить висока. Однак, пік навантаження члени комісії очікують ближче до обіду та ввечері.

Дільниця №070981 (Агротехнічний коледж) та Дільниця №070977 (клуб в/ч 3866) – наступні пункти відвідин журналістів “БУГу”.

ДВК, що розташована  у коледжі – одна з найбільших – тут голосуватимуть 1311-ть містян. Зі слів голови комісії Миколи Савенка, робота розпочалася у комісії вчасно, колізій, на щастя, не було.

Спілкуєося зі спостерігачами – у них на даний час також зауваження до роботи членів дільнці немає.

У приміщенні – людно, ще не натовп, але виборці свідомі того, що голосувати треба. Присутні і кандидати, які вибираються по даному округу, зокрема – Микола Матусевич.

Голова комісії каже, що і у них не обійшлося без складання Акту розбіжностей – виявили три браковані бланки. Все інше – згідно норм і протоколів.

На дільниці застємо ще одне знайоме обличчя – місцевий бізнесмен Сергій Ковальчук із рання приїхав виявити свою громадянську позицію.

Значно більше виборців та пожвавлену роботу журналісти “БУГу” зафіксували на дільниці, що розташувалася у клубі військової частини, на вулиці Поліської Січі, 47. Це й не дивно, каже голова комісії Адам Мартинюк  каже, що у них на дільниці голосуватимуть аж 1749-ть володимир-волинців.

Тут люди похилого віку скаржаться на незрозумілість в системі голосування та оформленні бюлетнів. Труднощі виникають, якщо у партійному списку немає кандидадата по даному виборчому округові. Тоді пенсіонери губляться і не знають як правильно чинити – голосувати за партію в цілому, чи обирати когось іншого. Також плутають перший в списку номер із кандидатом по округу.

День тільки розпочався, наразі жодних порушень чи інформації про них журналісти “БУГу” не зафіксували. Лишається сподіватися, що таким буде і продовження виборчого дня.

IMG_0300
IMG_0306
IMG_0313
IMG_0318
IMG_0319
IMG_0325
IMG_0327




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця