<

Письменниця та журналістка з Володимира отримала диплом від міжнародного літературного конкурсу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:08 | 20.01.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1253
/ Коментарі відсутні

Володимирська дитяча письменниця та журналістка Віталіна Макарик отримала диплом міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» за повість для підлітків.

І премію Коронації слова молодій письменниці Віталіні Макарик присудили за дитячу повість «Кеди в небі». Це конкурс рукописів, тобто повість друком ще не вийшла. Перемогу оголосили 27-го листопада минулого року, але диплом прийшов лише 19-го січня уже цього року.

Як розповіла Віталіна БУГу, «Кеди в небі» – це підліткова повість про проживання травми від втрати близької людини, таємниці дорослих, які впливають на стосунки дітей, про булінг у школі і депресію – але також і про любов, підтримку, дружбу і важливі речі та маленькі дрібниці, які додають сил і вчать знову радіти життю. У конкурсі «Молода КороНація 2022» відзначають твори для дітей і підлітків.

«Для мене цей диплом – це підтвердження того, що текст, який був дуже важливим для мене, також знаходить відгук у читачів. А значить, можна його видавати.Це мій перший великий художній текст, дописаний до кінця (тому що раніше були тільки оповідання). І це таке особисте досягнення, що от “я можу”, значить, можу продовжувати далі, бо за першим великим текстом буде другий і третій)», – ділиться письменниця.

Читайте також:

Письменниця Віталіна Макарик презентувала книгу зі своїм оповіданням у Володимирі-Волинському




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота