<

Прийняли бюджет Володимир-Волинської громади: основні цифри

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:48 | 24.12.2020 / Володимир /
Перегляди
2
/ 1 коментар

24-го грудня на сесії Володимир-Волинської міської ради депутати прийняли бюджет громади на 2021 рік. Проєкт бюджету попередньо обговорили на громадських слуханнях та під час комісій.

Згідно з проєктом рішення, доходи бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади становитимуть у 2021 році 346,1 млн грн.

Видатки бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади складатимуть прогнозовано 345,70 млн грн.

Профіцит за загальним фондом бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади становить 3,9 млн грн.

Дефіцит за спеціальним фондом бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади складає 3,9 млн грн.

Резервний фонд бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади у розмірі 2,1 млн гривень.

На 2021 рік дохідна частина бюджету міської громади сформована в загальній сумі 346,109 млн грн, у тому числі 224 млн грн складають власні доходи, що сплачуються на території міста,  38 млн грн – на території сіл, 83 млн грн – трансферти з Державного бюджету.

У структурі доходів загального фонду міського бюджету на 2021 рік основним джерелом надходжень є  податок на доходи фізичних осіб, питома вага якого становить 77,5 відсотків і прогнозується у сумі 199,2 млн грн.

Ріст надходжень цього податку у 2021 році становитиме 8 млн грн або 4,4% до очікуваного показника 2020 року.

На 2021 рік головному розпоряднику коштів – виконавчому комітету міської ради передбачаються видатки загальним обсягом 30 млн грн.

Управлінню освіти, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради передбачені видатки у загальному обсязі 196,2 млн грн.

Відділу  з питань охорони здоров`я виконавчого комітету міської ради передбачаються видатки загальним обсягом 10,6 млн грн.

Управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради передбачаються видатки загальним обсягом 24 млн грн.

Видатки загального фонду по головному розпоряднику коштів міської територіальній громаді – відділу культури і туризму на 2021 рік становлять 20,3 млн грн.

Управлінню житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету міської ради передбачаються видатки загальним обсягом 28,7 млн грн.

У 2021-му році планується перерахування реверсної дотації з бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади до державного бюджету в сумі 14,7 млн грн.

Обговорювали обранці громади проєкт бюджету близько 20-ти хвилин. Були деякі зауваження та пропозиції щодо бюджету. Так у Наталії Василець виникло зауваження на виділення коштів на утримання парку на Риловиці.

Мер міста Ігор Пальонка поставив на голосування пропозицію Василець про зняття з проєкту бюджету коштів, передбачених на Риловицю, проте пропозиція про зняття не набрала достатньої кількості голосів обранців.

За бюджет громади проголосували 25 депутатів.




один коментар
  1. Відділу культури і туризму видатки на 2021 рік становлять 20,3 млн грн.- уявляєте цифри?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер