<

Приєднали понад 70 будинків: у Володимирі на ще одній вулиці прокладають водогін

21:25 | 8.07.2024 / Володимир / , /
Перегляди
725
/ Коментарі відсутні

У Володимирі тривають роботи із прокладання нового водогону. Мешканці вулиці Степана Фуги, Олександра Олеся уже під’єднані до водопроводу, наразі комунальники працюють на Василя Стуса.

Володимирводоканал власними силами продовжує будівництво нового водогону, протяжністю 2,6 км. Він пролягатиме через вулиці С.Фуги, Українську та Братковського. Наразі збудували 1,5 км водопроводу, до нього під’єднали 74 будинки. Уже зроблені роботи на Степана Фуги, Олександра Олеся, мешканцям подали водопостачання.

Наразі комунальники працюють на вулиці Василя Стуса. Мешканці понад 30 років оббивали владні кабінети, збирали підписи та просили прокласти їм централізоване водопостачання і, нарешті, дочекалися своєї черги.

Хід робіт з прокладання нового водогону проінспектував міський голова Ігор Пальонка разом із керівником Володимирводоканалу Сергієм Луцюком.

Мер зазначив, що з часом жителі усіх прилеглих бічних вулиць будуть підключені до нового водогону, але потрібно потерпіти.

“Хочу звернутися до мешканців, щоб набралися терпіння і зачекали. Ми нікого не залишимо без води. Все робиться для того, щоб надати послуги по холодному водопостачанню кожному мешканцю, який проживає в цьому районі. Все одночасно ми не можемо зробити, але водоканал, в міру своїх сил і засобів, робить все можливе, щоб роботи виконати якнайшвидше”, – повідомив Ігор Пальонка.

Своєю чергою Сергій Луцюк зазначив, що працівники на новому водогоні працюють у дві зміни, однак водоканалу бракує кадрів. Якщо не буде форс-мажорів, то новий водогін прокладуть цієї осені.

“Водоканал робить усе можливе, щоб люди мали водопостачання. Ми побудували роботу у дві зміни. Люди працюють щодня із 7 ранку до 8 вечора, крім суботи та неділі. Нам не вистачає працівників, тож запрошуємо на роботу трактористів, слюсарів, водіїв”, – зазначив директор водоканалу.

До слова, водоканал проводить роботи власними силами. Виконання такого проєкту, обійшлися у приблизно 2 млн грн, а якби його реалізовував підрядник, то вартість становила б орієнтовно 7 млн грн. У зв’язку з тим, що раніше за кошти громади було закуплено необхідну техніку, працівники Володимирводоканалу самі виконують усі роботи, економлячи близько 5 млн грн міського бюджету.

Читайте також:

Люди роками жалілися на погану якість води: у Володимирі прокладають новий водогін




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Жовтня, Неділя