<

Програма «Чисто NEWS» пожартувала про вибори у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:50 | 28.10.2015 / Володимир /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Новини бувають хороші, бувають погані. А новина, з якої посміялася вся країна, автоматично стає хорошою. Саме так сприйняли ведучі популярної телепередачі на «1+1» «Чисто NEWS» повідомлення про те, що Інна Селіванова у Володимирі-Волинському балотувалася на місцевих виборах одразу від двох політичних сил.

Так, Інна Павлівна намагалася стати депутатом Володимир-Волинської міської ради від Володимир-Волинської міської організації політичної партії «Громадянська позиція», а депутатом Волинської обласної ради від політичної партії «Соціалісти». Це є порушенням частини 5 статті 35 Закону України «Про місцеві вибори». Відповідний акт про виявлення порушення було складено та передано Володимир-Волинській міській виборчій комісії, – повідомляє Місто Вечірнє.

Однак Валерій Житков подивився на даний інцидент простіше і навіть дав йому логічне пояснення. Мовляв, пані Селіванова балотувалася від однієї партії у Володимир, а від іншої – у Волинський.

«Тамбовський вовк» разом з колегою Євгеном Кошовим розглядали порушення на виборах по всій Україні, однак володимирський факт потрапив у рубрику «Особо отличившиеся».

Нагадаємо видання БУГ повідомляло про фіксуванян в день виборів балотування кандидата від різних політичних партій у Володимирі-Волинському




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок