<

Продовжили програму підтримки багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ» у Володимирі ще на рік

18:52 | 18.07.2023 / Володимир / /
Перегляди
408
/ Коментарі відсутні

Продовжили програму підтримки енергомодернізації «ЕНЕРГОДІМ» у квартирах Володимира на 2023-2024 роки з виділенням чотирьох мільйонів гривень.

Таке рішення підтримали 18-го липня на сесії міської ради 26 депутатів.

Програма передбачає економію споживання енергоресурсів і витрат на комунальні послуги ОСББ, підвищення рівня комфорту й умов проживання в багатоквартирних будинках.

Згідно з договором, відшкодування з міського бюджету відсотків за кредитами, залученими об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, які беруть участь у Програмі підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ».

У місті п’ять ОСББ беруть участь у програмі та отримують відшкодування фактично сплачених відсотків з місцевого бюджету  за взятими кредитами по програмі.

Термін відшкодування становив 36 місяців кредитування. У період воєнного стану не всі ОСББ мають фінансову спроможність повертати банку в повному обсязі свої зобов’язання за взятими кредитами. Тому термін сплати продовжили до 48 місяців кредитування.

Нагадаємо, утеплення, заміна дахів, терморегулятори в квартирах: у Володимирі впроваджують програму енергоефективності для ОСББ, щоб зменшити споживання газу




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа