<

Проблеми з водопроводами у Володимирі-Волинському на двох вулицях одночасно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:58 | 11.05.2016 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарі 2

11-го травня у спільноті “Типовий Володимир” з’явилось звернення місцевої жительки Ірини Герасимчук стосовно проблем з водопостачанням на одній з вулиць Володимира-Волинського. 

Доброго дня! В приватному секторі на вулиці Олексієвського прорвало труби водопостачання. Вже другий день декілька вулиць без води. Не водоканал і не водозабор нічого не робить тому що це приватний сектор і ми повинні це ремонтувати самі(так вони нам сказали). Але як ми самі можемо це поремонтувати? Скажіть будь-ласка до кого звернутися з цією проблемою? – йдеться в дописі.

Журналісти інтернет-видання “Буг” зателефонували до Ярослава Ковалюка, головного інженера Володимир-Волинського управління-водопровідно-каналізаційного господарства.

Ця проблема нам відома, але сьогодні стався сильний прорив на вулиці Олени Хохол, тому усі сили кинуті туди. Як тільки ми ліквідуємо цю проблему, займемось вулицею Олексієвського, – запевнив Ярослав Ковалюк.

IMG_0113
IMG_0115




коментарів: 2
  1. цікаво , коли вже той водоканал буде працювати стабільно , без аварій і брехні , а то бюджетні грошики тягне добре і вміло а толку особливого не видно і тарифи захмарні порівняно з іншими містами ???

  2. Свята пройшли, багато їли , багато пили,а труби то не витримують таких навантажень як людський організм!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя