<

Проблема з фінансуванням музичної школи у Володимирі-Волинському “завмерла” і не вирішується

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:33 | 20.02.2018 / Володимир / /
Перегляди
7
/ 1 коментар

У Володимир-Волинському “завмерло” питання з фінансуванням музичної школи. Кілька тижнів тому, міський голова Петро Саганюк повідомив, що з міського бюджету будуть оплачувати навчання лише дітей, які проживають у місті. За навчання іногородніх учнів, мають платити або ж місцеве самоврядування, або ж батьки.

Під час брифінгу, 20-го лютого мер Саганюк розповів, що з моменту виникнення ситуації почали надходити заяви на встанолення родинних відносин. Тобто, повідомляти, що батьки проживають у місті, а діти зареєстровані у селі. Всі такі заяви будуть розглянуті і в разі підтвердження, то місто заплатить за дітей.

Однак є нюанс із дітьми з Устилузької та Зимнівської громади. В цих громадах вже повідомили, що не будуть виділяти кошти на навчання дітей у Володимир-Волинській музичній школі. Один з аргументів – наявність власних аналогічних закладів. Якщо ж батьки наполягають на тому, щоб діти відвідували Володимир-Волинську музичну школу, то повинні будуть самостійно оплачувати навчання.

Додамо, що минулого тижня відбулися збори педагогічного колективу, батьків та чиновників. Для них була роз’яснена ситуація і шляхи її вирішення.

Наразі немає відповіді від Зарічанської та Оваднівської ОТГ. Додамо, що Зарічанська громада ще додатково має сплатити за навчання дітей у міських школах.




один коментар
  1. та які проблеми ? Нехай влада проведе ще одну позачергову сесію , що заважає депутатам провести ще одну фінансову авантюру і профінансувати навчання з місцевого бюджету , досвід вже є багатий – спочатку виділили більше 10 мільйонів на СПТУ ,зараз на школу – інтернат Вірковського ( байдуже , що ці обєкти не належать громаді міста ) ,то що невже не знайдемо гроші для музичної школи , чим там діти гірші за інших …тай гроші є , ось недавно працівникам влади , які отримують зарплату з бюджету підняли зарплату зразу більше ніж на 200 % , притому , що середня пенсія у Володимирі близько 2 тисяч грн , тобто гроші у мвсцевому бюджеті точно є …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок