<

Про відвідини захисників в зоні ООС, гостинці та настрій бійців розповів Ярослав Матвійчук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:38 | 19.10.2019 / Володимир / , , /
Перегляди
9
/ 1 коментар

Перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук 17-го жовтня розповів про свою поїздку в зону проведення ООС, яка відбулася 13-15 жовтня. Він зустрівся з бійцями 14-ої ОМБр і 39-ого ЗРП, а також передав їм гостинці від мешканців міста.

Як розповів Матвійчук, поїздка була організована у зв’язку з запрошенням керівництва частини. Нагадаємо, що 14-го жовтня президент України Володимир Зеленський під час відвідання штабу Операції об’єднаних сил у Донецькій області присвоїв почесне найменування «імені князя Романа Великого» 14-й окремій механізованій бригаді і вручив стрічку.

“14-го жовтня в День Захисника привітали наших хлопців і поклали квіти на місце, де загинув підполковник Василь Спасьонов в Лисичанську. Привітали керівництво ЗРП, зустрівся з Костянтином Заїченком”, – розповів перший заступник.

Передавали хлопцям гостинці безліч людей. Володимирчанка Лідія Тимчишина сама зв’язала і передала 50 пар теплих шкарпеток.

Президенту і командиру 14-ої бригади подарували вишиті сорочки.

“Командиру 14-ої ОМБр у якості подарунка вручили виріб волинського Фаберже Анатолія Бойка з гербом міста Володимира-Волинського, сорочку, вишиту мамою загиблого Миколи Бондарука, яка стане оберегом частини. Іншу, вишиту дружиною загиблого Геннадія Гаврилюка, передали Президенту України. Залишили військовослужбовцям необхідні речі і продуктові набори”, – сказав Матвійчук.

Забезпечення армії краще, ніж було раніше, розповів заступник голови. Декілька разів він харчувався разом з бійцями.

“Нормальна кухня. Запитували чи в рамках святкування приготовано. Сказали, що ні”.

Також Ярослав Матвійчук розповів, які настрої панують на передовій. Говорить, що хлопці слідкують за новинами і хочуть, щоб усі процеси проходили прозоро і зрозуміло.

Ротація колись буде і вже сьогодні, знаходячись там, керівництво військових з’єднань хвилюється про те, як облаштується, повернувшись на місце постійної дислокації.

“Більше хвилюються як облаштуватися тут на місці. Обговорили ремонт КПП, казарм. Буде ротація і вони хочуть повернутися в комфортні умови. Будемо усіляко допомагати”, – резюмував Матвійчук.




один коментар
  1. Нормальне освітлення і нормальні тротуари біля військових частин коли буде зроблено ?Де нормальний пішохідний перехід для військових ?Чому не працює світлофор який там так потрібен?Ярославе годі язиком чесати ,настав час діяти !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота