<

Про процедуру переходу до ПЦУ, канонічність Церкви та перейменування говорили у студії «БУГу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:16 | 29.01.2019 / Володимир, Онлайн / /
Перегляди
2
/ коментарів 15

Священик собору Різдва Христового, магістр богослов’я, військовий капелан Ігор Бігун завітав у студію «БУГу» аби відповісти на актуальні запитання про ПЦУ та Томос.

Тільки за останній місяць для вірян України відбулося дуже багато змін, які стосувалися релігії. Зрозуміти значимість цих подій, роз’яснити їх допоміг отець Ігор Бігун.

Як уникнути релігійних конфліктів, як зміняться після прийнятого закону про перейменування назви церков, які з Церков у світі є канонічними і чи відноситься до них Українська, який процес переходу до ПЦУ, – на ці та інші запитання дав відповідь Ігор Бігун. Деталі у відео.




коментарів: 15
  1. Стаття 8. В Україні визнається і діє принцип верховенства права.

    Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй.

    Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується.

  2. РЕЦЕСІЯ, -ї, ж. 1. Відносно помірний, некритичний спад ділової активності, виробництва або уповільнення темпів економічного зростання протягом тривалого часу, що зазвичай визначається як послідовне зменшення реального валового національного продукту. 2. Хірургічне виправлення косоокості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер