<

Про “Нерозгадані таємниці волинян” говорили у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:38 | 13.05.2016 / Володимир / , /
Перегляди
15
/ 1 коментар

12-го травня у фойє Володимир-Волинського КМЦ відбулася презентація книги фольклориста, доктора філологічних наук Віктора Давидюка “Нерозгадані таємниці волинян”. 

Ініціатором проведення заходу у Володимирі-Волинському виступив Василь Ворон, неординарна особистість, журналіст, експерт у сфері культури та історії Волинського краю.

Організували презентацію представники історико-культурного заповідника “Стародавній Володимир”. На ній були присутні не лише представники місцевої влади, але й школярі, студенти, викладачі навчальних закладів міста, бібліотекарі та громадські діячі.

За презентацію книги та популяризацію культурної спадщини Володимира-Волинського Віктора Давидюка відзначили подякою міського голови. В свою чергу, автор подарував декілька власних примірників Володимир-Волинським бібліотекам, представникам коледжу та шкіл, які були присутні на заході.

IMG_9197
IMG_9203




один коментар
  1. вася ворон такою своєю підтримкою ,безумовно потрібних акцій, не змиє свою провину перед містом будучи заступником начальника управління культури і туризму. На його (і не тільки) совісті будівництво деяких скандальних об”єктів у місті в історичній зоні. Саме його позиція, тобто брак позиції був складовою легетимізації завідомо злочинних рішень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок