<

Президент вручив «Золоту Зірку» рідним Героя України Сергія Сучкова з Володимира

10:01 | 31.08.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
709
/ Коментарі відсутні

У День пам’яті захисників України, вшановуючи воїнів, полеглих у російсько-українській війні, Президент України Володимир Зеленський передав орден «Золота Зірка» родині загиблого володимирчанина Сергія Сучкова.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці міста.

Найвищої державної нагороди Герой України командир розвідувального взводу старший лейтенант Сергій Сучков удостоєний посмертно. 3-го травня 2022 року під час масованого артобстрілу він зумів вивести свою розвідувальну групу в безпечне місце, але сам героїчно загинув, зазначено на офіційному сайті глави держави.

«Немає таких слів, яких було б достатньо, щоб описати повністю ту силу, велич і самопожертву героя, який залишається навічно в бою, щоб тільки його народ зберіг волю та здобув перемогу. Слова завжди менші, ніж те, що ми відчуваємо. І хай сльози, які будуть сьогодні, хай мовчання, яке сьогодні звучатиме гучніше, ніж будь-які слова, хай наша шана, яка є абсолютно щирою, скаже всім, що ми відчуваємо насправді та наскільки ми вдячні всім нашим захисникам і захисницям, чиє життя стало життям України», – сказав Володимир Зеленський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок