<

Представники Литовського Сейму завітали до Володимира на байках

08:21 | 26.07.2023 / Володимир / /
Перегляди
684
/ 1 коментар

25-го липня литовська делегація парламентарів прибула до України з байкерським пробігом «Переможемо разом». Депутати приїхали з Вільнюса до Володимира, де зустрілися з мерією та депутатами. Протягом трьох днів вони відвідають міста заходу України та зустрінуться з їх міськими головами. Організував пробіг нардеп Ігор Гузь з командою.

Делегація на чолі з віце-спікерами Сеймасу, за ініціативи та підтримки народного депутата, співголови міжпарламентської групи дружби з Литовською Республікою Ігоря Гузя проведуть візити у ряд міст Волині, Рівненщини, Львівщинита Тернопільщини, де зустрінуться з міськими головами.

У кабінеті міського голови Володимира Ігоря Пальонки обговорили проблеми та цілі міста з тисячолітньою історією, а також подальшу співпрацю з містом-партнером Расейняй. До слова, планують поїздку 25 дітей військовослужбовців в Литву на оздоровлення.

З початку повномасштабного військового вторгнення російської армії на територію України, делегація литовських парламентаріїв разом з народним депутатом Ігорем Гузем та медійниками вже здійснили п’ять робочих візитів до різних регіонів України.

Під час цих візитів вони зустрілися з керівництвом та парламентарями Верховної Ради України, представниками силових структур, керівництвом міст Харкова, Харківської обласної військової адміністрації, Миколаєва, Києва та Одеси.

Вони також відвідали місто Ізюм, яке було окуповано, та передали гуманітарну допомогу для військовослужбовців Збройних Сил України та цивільного населення.




один коментар
  1. Уявляєте Стефанчука на байку?) Разом з Разумковим, Тіщєнко і ще кимось там? Які поїхали в сусідню країну, де війна? Литовці таки круті!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота