<

Правоохоронці Володимира викрили торговця зброєю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:56 | 5.11.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
1085
/ Коментарі відсутні

4-го листопада в місті Яготин Київської області співробітники поліції Володимира затримали чоловіка, який розміщував оголошення про продаж вогнепальної зброї і боєприпасів.

Зловмисник збував вогнепальну зброю та був затриманий “на гарячому”, повідомляє поліція Волині.

Як відомо, кілька тижнів тому співробітники ГУНП у Волинській області та Володимир-Волинського відділу поліції здійснили перший етап контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки вогнепальної зброї у невстановленого громадянина. 

Пізніше поліцейські встановили продавця: ним виявився 45-річний житель Київської області, який займався переробкою стартової зброї на вогнепальну.

“Під час обшуків у транспортному засобі і помешканні було виявлено та вилучено цілий арсенал зброї і боєприпасів, зокрема: перероблений для подальшого збуту пістолет, більше сотні пістолетних набоїв різного калібру, дві гладкоствольні рушниці і боєприпаси до них, нарізну гвинтівку, нарізну рушницю, оптичний приціл, інструменти та устаткування для переробки зброї на вогнепальну.

Також вилучено мобільний телефон, накладні з чеками, банківську картку, на яку перераховувались кошти за незаконно придбану зброю”, розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП у Волинській області Руслан Гамольчук. 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України. За незаконне поводження зі зброєю йому загрожує позбавлення волі від 3 до 7 років.

Затриманий у порядку ст. 208 КПК України зловмисник доставлений у Володимир-Волинський ізолятор тимчасового тримання. Зараз вживаються заходи на встановлення осіб, які були покупцями переробленої зброї у цієї особи. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця