<

Працівники «Володимирводоканал» замінили 300 метрів водогону, збудованого у 50-х роках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 5.09.2022 / Володимир / , /
Перегляди
209
/ Коментарі відсутні

На вулиці Роксолани у Володимирі нещодавно завершились ремонтні роботи із заміни 300 метрів водопровідної мережі, які були виконані силами комунального підприємства.

За словами директора КП «Володимирводоканал» Сергія Луцюка, ніхто навіть не знав як ці будинки під’єднані, адже водогін був збудований у 50-х роках минулого століття. Старі чавунні труби просто розсипались у руках і подекуди були як решето. Через це ремонтні роботи зайняли дещо більше часу, ніж розраховували комунальники, повідомляють на сайті міста.

«Такі роботи зазвичай виконують підрядні організації, адже водоканал здебільшого надає послуги лише по обслуговуванню водопровідних мереж. Тож заміна старих комунікацій на нові власними силами є хорошим початком», – зауважив Ярослав Матвійчук.

Триста метрів водопроводу у районі вулиць Роксолани-Шевченка-Данила Галицького було замінено із використанням труб різного діаметру – від 50 до 110 міліметрів. Виконанням робіт займалася ремонтна бригада водозабору, яку очолює Микола Загайчук.

Тож у міській раді запевняють, що відтепер у мешканців навколишніх будинків зникнуть проблеми із підтопленням підвалів та поривами, що дозволить також зменшити втрати води для підприємства. Роботи із заміни зношених та застарілих мереж у Володимирі будуть продовжуватись і надалі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок