<

Пожежна безпека та перебування на воді: нововолинські та володимирські рятувальники нагадали населенню про правила

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:42 | 7.08.2020 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

З метою попередження виникнення пожеж, покращення протипожежного захисту житлового фонду та навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті працівниками 5-ї ДПРЧ міста Нововолинська було проведено рейд щодо відпрацювання житлового сектору. Своєю чергою, 7-го серпня їхні колеги з Володимира-Волинського провели профілактичний рейд із відпочиваючими на річці Луга та нагадали їм правила безпечного відпочинку на водних об’єктах.

Співробітники ДСНС у Нововолинську закликали громадян щоб діти не бавилися з вогнем та дотримувалися елементарних правил пожежної безпеки у побуті.

Під час інструктажів йшлося про заходи безпеки при виявленні підозрілих металевих предметів, що можуть бути вибухонебезпечними, про безпеку на водоймах та наголосили на забороні випалювання сухої рослинності та її залишків.

На завершення розмови працівники ДСНС надали громадянам застережні листівки, у яких наводяться поради з питань безпечної життєдіяльності.

Під час профілактичного рейду на річці Луга у Володимирі-Волинському співробітники ДСНС нагадали громадянам правила безпеки під час відпочинку та купання на водних об’єктах.

Крім того, надзвичайники розповіли людям статистику та приклади нещасних випадків з необережності і порушення правил відпочинку на воді.

Для того, аби громадяни краще знали правила безпеки рятувальники вручали їм листівки та пам’ятки.

Відпочиваючі, в свою чергу, з розумінням поставилися до порад фахівців та запевнили, що надалі будуть серйозніше ставитися до питань безпеки під час відпочинку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа