<

Повідомили програму заходів до Дня захисту дітей у Володимирі

09:19 | 1.06.2023 / Володимир / , /
Перегляди
425
/ Коментарі відсутні

1-го червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у парку «Слов’янський» у Володимирі розгорнеться ціле містечко з десятком цікавих локацій, де для дітей різного віку будуть організовані веселі розваги, конкурси, змагання, майстеркласи та частування смаколиками.

Початок заходу о 12.00, повідомляють на сайті міста.

Усі локації, які діятимуть у парку, організовують заклади освіти Володимирської громади – як загальноосвітні, позашкільні установи, так і заклади професійної освіти.

Зокрема, на локації “Країна дитячих мрій”, якою опікуватиметься ліцей №1, відбудеться ярмарок корисних напоїв, бульбашкове шоу та змагання із подолання перешкод на електросамокатах

На локації “Фентезі” від ліцею №2 буде фотозона з Гаррі Поттером, майстерклас веселих танців від Венздей та безпрограшна магічна лотерея. 

Локація «STEM-ОСВІТА» від ліцею №3 зацікавлять юних любителів техніки демонстрацією роботів, виготовленням вітряка та вивченням води на моделі водоспаду.

Ліцей ім. О. Цинкаловського готує багато цікавих дослідів та інтерактивних розваг на локації “Дослідник”. Стрибки на батуті, аквагрим та домашні смаколики чекають на дітей на локації “Кіндервіль-5”, яку готує ліцей №5. 

У «Hello summer» від початкової школи №7 на дітей чекають геоборди, руханки з казковими героями та нейроігри. Артмайданчик “Креативний мікрофон” готує центр позашкільної освіти, творчі майстеркласи проведуть на локації від дитячої художньої школи, а на локації “Разом з Кобзарем” звучатиме музика у виконанні вихованців дитячої музичної школи. 

Майстеркласи та ярмарок готують студенти Володимир-Волинського центру професійної освіти та Володимирського педагогічного фахового коледжу імені Агатангела Кримського. А на локації «Козацькі забави» відбудуться конкурси стрільби з лука, двобій мішками, виштовхування з кола, “вправний рибалка”, а також частування козацьким чаєм та кулешем.  

Малечу разом із батьками запрошують завітати 1-го червня о 12.00 у парк “Слов’янський”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок