<

Повідомили, де можна отримати вакцину від COVID-19 у громаді Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 22.03.2022 / Володимир / , /
Перегляди
335
/ Коментарі відсутні

Незважаючи на воєнний стан та жарти про те, що війна «допомогла» побороти коронавірус в Україні, ця хвороба, на жаль, нікуди не ділась.

Відтак у громаді Володимира триває вакцинація проти COVID-19 та моніторинг ситуації із захворюваністю, повідомляють у фейсбуці громади.

Отримати щеплення зараз можна лише у постійних пунктах вакцинації, які розміщені у КП “Володимир-Волинський Центр первинної медичної допомоги” (вул. Павлова, 20) та амбулаторії сімейної медицини №3, що на вулиці Луцька, 230, щодня з 9:00 до 13:00. Центр вакцинації у культурно-мистецькому центрі тимчасово не працює.

Вакцинація доступна для всіх громадян віком від 12 років, незалежно від місця реєстрації та закладу, де укладена декларація з сімейним лікарем. Наявність діючої декларації також необов’язкова.

Наразі у Володимирі для щеплень доступні дві вакцини: Coronovac (інтервал між 1-ю та 2-ю дозами – щонайменше 14 днів) та Pfizer (інтервал між 1-ю та 2-ю дозами – 21 день). Обидві вакцини також доступні для бустерного щеплення (після 2-ї дози має пройти щонайменше 6 місяців).

Зазначають, що станом на 21-ше березня виявлено 19 випадків захворювань на COVID-19 (15 – Володимир, 4 – район). На стаціонарному лікуванні ТМО перебуває троє хворих.

Читайте також: Мешканці Нововолинська та переселенці можуть зробити вакцинацію від COVID-19 у Центрі ПМСД.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя