<

Поліція не має впливу на «горе-водія» Mitsubishi «2222» з Володимира?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 30.05.2021 / Володимир / /
Перегляди
6294
/ коментарів 9

Депутат обласної ради Андрій Бокоч отримав відповідь на свої звернення до керівника Нацполіції Волині щодо свавілля відомого у Володимирі «лихача» на Мітсубісі з номерами «2222». У листі йдеться лише про те, що винуватця ДТП, яку водій кросовера здійснив у квітні, збивши ліхтар, притягнено до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, Бокоч просив начальника поліції області взяти ситуацію щодо регулярного скоєння злісним порушником резонансних і небезпечних для життя і здоров’я громадян ДТП на особистий контроль. Та вжити вичерпних і дієвих заходів для недопущення скоєння цим водієм аварій і надалі.

Цікавим є той факт, що після того, як депутату облради дали відповідь на запит, водій Мітсубісі знову порушив ПДР. 28-го травня поліція наздоганяла автомобіль: керманич їздив без прав і напідпитку. Картина – незмінна. Правоохоронці склали два протоколи.

Авто бачили у чималій кількості «пригод», проте після цього з тим же водієм Мітсубісі далі курсувало містом. 29-го квітня близько 16:00 у Володимирі на вулиці Ковельській на в’їзді до готелю автомобіль Mitsubishi збив опору вуличного освітлення. Чоловік за кермом був у стані алкогольного сп’яніння і позбавлений «прав». На нього склали чотири протоколи. У 2019-му році водій на цьому ж автомобілі зніс паркан у центрі Володимира. А 12-го січня цього року водія Mitsubishi зупинили патрульні: керманич був з ознаками алкогольного сп’яніння та чинив супротив поліцейським.

На звернення депутата облради відповіли щодо вжиття заходів до винуватця дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце 29-го квітня у Володимирі. Мешканця міста притягнено до адміністративної відповідальності за ст. ст. 130 ч. 2 (керування особами в стані сп’яніння повторно протягом року), 124 (скоєння ДТП), 122- 4 (залишення місця аварії) та 126 ч. 4 (керування особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Однак і після попередніх ДТП і адмінстягнень, ніщо не заважало водію Мітсубісі сідати за кермо п’яним і без посвідчення водія. Та вкотре вчиняти аварії.

Поліція повідомила також Бокочу, що з метою запобігання загибелі та травмування людей на вулично-дорожній мережі Волині, проводяться профілактичні патрулювання. Однак конкретних відповідей щодо “горе-водія”, так і не надали.

Питання про те, скільки ще буде продовжуватися така поведінка чоловіка і скільки адміністративних протоколів його чекає, лишається відкритим.




коментарів: 9
  1. який водій такаж поліція , начальника поліції звільнити якщо не може, чи не хоче впоратися з ткою ситуацією .

  2. Головне аби коли наступний раз візьме курс на той світ, щоб нікого з собою не прихопив

  3. Мы сами хотели такую Украину и такую власть и полицию котра ничего не может не хочет,что хотели то и имеем и нечего на полицию пи…деть!

    • А ти б штрафував чи “притягав” того, разом з ким у бані шльондр натягуєш?
      Вот і не гони на начальника, в нього своя етика стосунків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя