<

Поліцейським Володимира передали бодікамери

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:46 | 3.02.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

3-го лютого правоохоронці Володимир-Волинського відділу поліції отримали 9 нових нагрудних камер відеоспостереження, які необхідні для якісної роботи та допомагають при затриманні правопорушників.

Як розповіли, камери отримають володимирські патрульні. Правоохоронці зазначають, що після реформування поліції кілька років тому їм закуповували камери, але більшість з цієї техніки вже непридатна до використання.

Начальник Володимир-Волинського відділу поліції Василь Майданюк розповів, що камери були необхідні.

Як зазначають, порушники спокійніше реагують, коли бачать у поліцейського нагрудну камеру. До слова, камери сучасніші за попередні.

Передали нову техніку володимир-волинським правоохоронцям мер міста Ігор Пальонка, помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч та керівник громадської приймальні депутата Валентина Романюк. Закупили камери за 45 тисяч гривень за підтримки Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” та сприяння народного депутата.

Також делегація дізнавалася, що ще необхідно та з чим можуть допомогти поліцейським Володимира. Як відзначили, на часі вирішення питання встановлення якісного відеоспостеження у Володимирі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота