<

Поліція Володимира склала 11 протоколів на пішоходів, які порушили ПДР

16:43 | 31.10.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
2266
/ коментарів 8

Поліцейські Володимира під час профілактичних заходів «Безпечні шляхи осінь – 2023» виявили та склали одинадцять адміністративних матеріалів за порушення правил дорожного руху пішоходами, одна з яких постанова порушення в стані алкогольного сп’яніння.

Про це інформує Володимирський районний відділ поліції.

Випадки порушення правил дорожного руху пішоходами вже стали звичним явищем у нашому житті. Та порушуючи ПДР пішоходи наражають на небезпеку всіх учасників дорожнього руху, а особливо в темну пору доби.

В звичайних умовах водій помічає пішохода при світлі ближнього світла фар з відстані 30 метрів і це не дає йому можливості вчасно зреагувати, зорієнтуватись та уникнути наїзду.

Поліцейські нагадують: пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності – на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч.

У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості вони повинні використовувати світловідбиваючі елементи.




коментарів: 8
  1. Дурня… водіїв потрібно вчити користуватись світлом…водій має розуміти- місто для людей і окрім дозволених 50км/год і пішохідний перехід людину не можна збивати ні в якому випадку. Доречі…для автора …раджу поцікавитись що таке гальмівний шлях,від чого він залежить і прив’яжіть це до освітлення…мобільного телефону і інших факторів… В “Європі” ви екзамен точно не здасте…

    • Напевно вас оштрафували раз так написали. Ви сядьте за кермо та подивіться як в нас люди ходять. В мене навіть пес знає що потрібно на пішохідний перехід ідти. За кордоном чомусь не має значення чи ти пішки пересуваєшся чи на колесах( навіть велосипед)- штрафують однаково.

    • Ви напевно не водій((((
      Тому, що правила існують як для водіїв так і для пішоходів!!!!
      Ознайомтеся!!!!!

      • Одне погано штрафи для пішоходів замалі та і наказувати їх ніхто не хоче.

  2. водій помічає пішохода з відстані 30 метрів і це не дає йому можливості вчасно зреагувати, зорієнтуватись та уникнути наїзду? :-О
    Це ж з якою швидкістю треба летіти???

    • Це за умови хорошої погоди. А ніч,сутінки,дощ? А ще необхідно врахувати людський фактор.

    • Проблема не в цьому, а в тому шо пішоходи часто міняють траєкторію свого руху і скачуть, як сайгаки, на проїжджу частину, навіть не пробувавши впевнитись безпечно це чи ні.
      Наявність зебри тих сайгаків не виправдовує, бо зеброю ше вміти користуватись треба

  3. Правил повинен дотримуватись і водій і пішохід ,а те що почали штрафувати пішоходів -це нормально .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота