<

Поліція Володимира розшукує чоловіка за підозрою у вчиненні крадіжки у магазині «Євро секонд хенд»

13:26 | 27.06.2023 / Володимир / , /
Перегляди
2215
/ коментарі 4

Поліція Володимира встановлюють особу (зображену на фото), яка причетна до вчинення крадіжки в магазині «Євро секонд хенд».

Камери відеоспостереження зафіксували особу, які підозрюються в скоєнні злочину, повідомляє Володимирський районний відділ поліції

24-го червня невстановлена особа шляхом вільного доступу вчинила крадіжку мобільного телефону в магазині, що по вул. Ковельській.

Поліцейські Володимира звертаються до громадян: “Якщо ви впізнали зловмисника, володієте будь-якою інформацією стосовно особи, причетної до скоєння злочину, прохання зателефонувати до поліції за телефоном 0 (63) 274 33 95 або 102. Анонімність гарантована”.




коментарів: 4
  1. Яйця по 17,яблука в кубометрах,гуманітарку вагонами,військові замовлення на деятки мільярдів проплачені,але не виконані і тд, і тп,і багато-багато чого ще!ЛЮДИ пробачте йому цю провину,порівнюючи із мужновладцями, він невинне дитя!

  2. Як крадуть і діляться ,то тихенько ,а якусь шмату беушну вкрали ,то розголосу на весь Володимир .Країна злодіїв і корупціонерів .

  3. Кончені мудаки! За шмату з ”гуми” такий кіпіш піднімати? Давай я заплачу за ту шмату якщо керівник мудак хоче в детективи пограти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота