<

За кермом Мерседеса був мешканець Нововолинська: за фактом детальної ДТП у Володимирі відкрили кримінал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 18.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
16908
/ коментарів 6

16-го жовтня по вулиці Зимнівській у Володимирі трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої загинули двоє людей.

42-річний житель Нововолинська, керуючи автомобілем Mеrcedes-Benz E 280 не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та збив 28-річну пішохідку, повідомляє поліція Волині.

Водій транспортного засобу загинув на місці. Жінка згодом померла у лікарні. Також внаслідок ДТП травмувався 13-річний хлопець, пасажир легковика.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 286 кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб.

Нагадаємо, у Володимирі смертельна ДТП: водій Мерседеса збив жінку та вилетів з авто. Стало відомо ім’я жінки, яка загинула у моторошній ДТП у Володимирі: для сім’ї збирають кошти.




коментарів: 6
  1. Чому не стає відомою детальна інформація про особу яка позбавила життя матір трьох малолітніх дітей? Прізвище , рід занять, посада і т.д , чому у нас завжди “стає відомим” лише інформація про людину котра потерпіла , або її позбавили життя(((((

  2. В наступному повідомленні написали, що у водія залишилось троє дітей, і ні слова про те, що у безневинної жінки, яку він збив, теж залишилось троє діток….Крім того не дали жодного місця для коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя