<

Мама та сестричка у лікарні: поліцейські влаштували свято хлопчику, який через війну з родиною переїхав до Володимира

17:46 | 7.12.2023 / Володимир / , /
Перегляди
4535
/ 1 коментар

Володимирські дитячі поліцейські привітали з днем Святого Миколая 7-річного хлопчика, який через війну переїхав із Запоріжжя у Володимир.

Андрійко став справжнім другом для поліцейських і не оминає жоден захід, які вони проводять для діток, повідомляє пресслужба поліції Волині.

Дружба правоохоронців з дитиною розпочалася у березні 2022. Саме тоді сімʼя хлопчика через масові обстріли була змушена покинути рідне Запоріжжя, притулок же вони знайшли у Володимирі. 

Під час прогулянки Андрійко помітив поліцейських, які патрулювали територію, та сам підійшов познайомитись. Як розповіла ювенальна поліцейська Олена Павлюк, хлопчик дуже любить поліцейських та мріє у майбутньому здобути цю професію, тому він і проявив ініціативу. Відтоді правоохоронці неодноразово відвідували сімʼю Андрійка, допомагали у разі потреби, а також залучали дитину до різних профілактичних заходів, які проводили для дітей. 

У святковий день маму Андрія та сестричку госпіталізували до лікарні, аби якось підтримати і розважити хлопчика, поліцейські стали помічниками Святого Миколая та зробили справжнє свято для нього. Вони приїхали до Андрійка на службовій машині й передали подарунки, які йому підготував Чудотворець. Щастю дитини не було меж. 

“Тішимося, що такі нібито дрібнички приносять радість нашим діткам і допомагають проходити різні негаразди”, – йдеться у дописі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя