<

Поліцейські підтвердили, що за кермом була Романюк: відбувся суд по п’яній водійці БМВ у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 12.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
42336
/ коментарі 2

12-го листопада відбулося четверте судове засідання по справі п’яної водійки BMW X5, яка 22-го серпня на вулиці Луцькій у Володимирі на швидкості знесла знак «Пішохідний перехід» та влетіла у декілька припаркованих автомобілів біля кафе «2000».

Цього разу, як свідків допитали двох працівників місцевої патрульної поліції, які прибули на виклик про ДТП. Обидва правоохоронці розповіли, що їм надійшов виклик про ДТП у Володимирі по вулиці Луцькій біля кафе “2000”. На виклик вони прибули через 5 хвилин. На той час за кермом знаходилась Романюк Олена. Свідки на місці ДТП підтверджували, що під час здійснення аварія за кермом перебувала 25-річна дівчина, також це видно на записах нагрудних відеокамер. До того ж це сказав один з пасажирів, який знаходився на задньому сидінні БМВ під час ДТП.

За словами правоохоронців, коли водійка пішла до автомобіля швидкої допомоги, вони запропонували їй пройти тест на місткість алкоголю у крові, але правопорушниця відмовилась, погодившись на здачу тесту у лікарні. Тому патрульні супроводили її з матір’ю до ТМО Володимира, де провели тест на драгері. Він, нагадаємо, показав місткість алкоголю в крові дівчини у 1,76 проміле, що у дев’ять разів перевищує допустиму норму.

Як повідомили поліцейські, матір порушниці Лілія С. не підходила до них і не повідомляла їм про те, що саме вона знаходилась за кермом БМВ на час здійснення аварії.

ДТП дані патрульні не оформлювали, а лише допомагали встановити схему аварії. Вони поїхали з правопорушницею до лікарні, а на місці лишилась працювати слідчо-оперативна група.

Адвокат правопорушниці все ж наполягав, що коли правоохоронці прибули на місце події, то вони побачили Романюк за кермом БМВ, бо вона сіла туди вже після ДТП, щоб, нібито забрати певні документи.

Нагадаємо, що на минулому засіданні, суд застосовував до свідка Арона С. судовий привід та зобов’язав його з’явитися на слухання. Проте чоловік на суд не прийшов, тож до нього повторно застосують судовий привід.

Крім того, суддя Андрій Каліщук вирішив допитати на наступному засідання поліцейських із слідчої оперативної групи, які оформляли протокол про дану ДТП.

В зв’язку з цим судове засідання перенесли на 16:45 15-го листопада.

Нагадаємо:




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер