<

Пояснили, чому володимирчани, що проживають у будинках з тепловими лічильниками, заплатять більше за тепло в січні, аніж у грудні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 14.02.2020 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

В будинках з тепловими лічильниками розрахунок плати за централізоване теплопостачання здійснюється відповідно до показань засобів обліку з врахуванням опалювальної площі квартири. Оскільки температура у грудні була теплішою ніж у січні, а також ряду інших причин, сума у платіжках за січень була більшої ніж у грудні.

Про це інформує Володимир-Волинськтеплокомуненерго.

Нарахування оплати за тепло у січні 2020 року у порівнянні з груднем 2019 року є більшим по таких об’єктивних причинах, а саме:

1. Згідно з довідкою Волинського обласного центру з гідрометеорології середня температура зовнішнього повітря по місту Володимир-Волинський у грудні була +2,6 С, а у січні +1,2 С (тобто у січні температура була нижчою на 1,4 С).

2. У зв’язку з великою кількістю вихідних днів в кінці грудня 2019 року, передбачених КМУ, кількість розрахункового періоду, в січні 2020 року, яка враховувалась при нарахуванні оплати була більшою ніж у грудні 2019 року на 7 днів. Тому нарахування плати теплопостачання за січень 2020 року вийшло більшим, ніж у грудні 2019 року, попри те, що підприємством був проведений перерахунок на теплоенергію на 15, 4%.

Нагадаємо, раніше КП “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” повідомляло, що в січні, у зв’язку зі зменшенням ціни природного газу, що закладена в тарифах, буде проведений перерахунок в сторону зменшення за теплову енергію, послуги з централізованого опалення (на 15,4%) та централізованого постачання гарячої води (на 14,4%) для населення.




коментарів: 2
  1. Е-ге-гей, пан Гаврилюк! Оно Володимир вдруге перерахунок в бік зменшення зробив. А НТКЕ шо? Знову буде (голосом Паніковського) скигління: “атдайтє мнє маі дєньгі… я очєнь бєдний…”, так?

  2. А при чому тут зовнішня температура? Для чого лічильник стоїть? Показує, скільки гігакалорій дали за місяць, тоді просто треба розбити відповідно відсотка кожної квартири в будинку. В січні батареї не були вдвічі тепліші за грудень, то чому платити вдвічі більше?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця