<

Гаряча вода буде у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:22 | 26.04.2016 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ коментарів 10

Нещодавно Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман дав доручення Національній акціонерній компанії “Нафтогаз України” терміново забезпечити енергетичними ресурсами подачу гарячої води в усіх населених пунктах України. І вже увечері, 26-го квітня обіцяють подати гарячу воду і в квартирах Володимира-Волинського.

На оперативній нараді із керівниками відділів міськвиконкому Петро Саганюк зазначив, що вже ввечері буде гаряча вода і до Великодня подаватимуть щоденно. Щоправда після свята визначать графік і 3 дні на тиждень коли буде гаряча вода.

“Прем’єр-міністр був міським головою, тому добре знає потреби містян. А з іншої сторони, мені подали список боржників, близько 60-ти пунктів, у кого заборгованість понад 5-ть тисяч по комуналці і доходить до 20-25 тисяч. І це ж не бідні люди! Серед них є відомі прізвища, і підприємці, люди які їздять на хороших авто,  мають власні автобуси чи працюють на митниці.  По теплокомуненерго ще не відшкодовано 5-ть мільйонів гривень субсидій, 3 мільйони боргує населення та 4,5 мільйони – різниця в тарифах.” – зазначив на брифінгу Петро Саганюк, міський голова Володимира-Волинського.

Нагадаємо, що завершення опалювального сезону у Володимирі-Волинському відбулося 4-го квітня, коли Володимир-Волинська філія “Волиньгазу” опломбувала всі котельні міста та припинила постачання газу КП “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” через борги.




коментарів: 10
  1. Гарячої води у Володимирі сьогодні нажаль не буде. Тому, що головним інженером ПТМ – нароним обранцем Жуком на цю хвилину заблокована робота по запуску котелень. Весь колектив підприємства з 8:00 і до цього часу чекає під дверима цього “великого теплоенергетика” поки він розпише власні зауваження на наказі директора про подачу гарячої води. Таким чином наряд допуску до роботи відповідних осіб Жуком не підписаний і мотивуючи цим він погрожує криміналом майстрам та операторам у разі пуску котелень без цього документу. Зі слів майстрів технічно не можливо з цієї хвилини нагріти необхідну кількість води та вчасно подати її людям.

    • правила техніки безпеки, як правило ,написані кровю , тому питання безпечної експлуатації котелень повинні бути вище всіх інших побажань та чиїхось інтересів.

    • ну що Антоній з числа маріонеток теплокомуненерго обіср-ся , гаряча вода подана вчасно і з всіх котелень , думаю скоро лучнеш з злості , щасливої дороги в пекло.

  2. От сволота, чорт його крутить перед Паскою чи що.Гройсман дав добро, а якийсь там сраний Жук… не согласєн… Хто його там вибирав-хай тішаться депутатом, багато “хорошого” насрав….

  3. Треба щоб громадяни написали петицію у міську раду, і відізвати з депутатства громадянина Жука. Скільки він може знущатись над людьми, навіть Саганюк йому не може дати ради. Громадо обеднуйся проти таких як Жук!!!!!

    • а директор теплокомурненерго кажуть , що вже видно стерва -ого , може дійсно наведе порядок на підприємстві і повиганяє думаючих людей , ото вже буде радий папік з своєю місьрадіською свитою !

      • а шо вже тобі на хвіст наступила, да? раз так багато пишеш.. молодець дівчина!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота