<

«Почалася брудна політична гра, від якої страждають споживачі тепла», – Сергій Коба

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:40 | 4.11.2019 / Володимир /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Припинити інформаційні маніпуляції навколо підприємства закликає «Володимир-Волинськтеплоенерго» і директор підприємства Сергій Коба. За його словами, ситуація вийшла за рамки журналістської етики, коли місцеве видання «ВолодимирМедіа» кілька разів поширило інформацію про підприємство теплових мереж, не взявши коментар у працівників підприємства.

Нагадаємо, що раніше у виданні повідомляли, що у Володимирі  піднімають тарифи, а 2-го листопада повідомили, що «Теплоненерго» позивається до півторарічної дитини щодо стягнення боргу за тепло, якого не надає.

Як зазначив БУГу Сергій Коба, він прослідковує «початок брудної політичної гри, від якої страждають споживачі тепла».

“Моя суб’єктивна оцінка: ситуація вийшла за рамки журналістської етики, оскільки факти подали перекручено. Навіть, коли ми оприлюднили позицію КП у фейсбук, її подали неповною (лише одне речення). Журналісти видання, де написали про це, мають мої контакти.

Ми свою функцію виконали – надіслали Володимир-Волинському суду позовну заяву про стягнення заборгованості. Оскільки інформація про боржника була відсутня – лист від суду отримала зовсім інша людина, однофамілець із тими самими ім’ям та по батькові, тільки із іншою адресою та датою народження.

Людей, які звернулися в це видання, можна зрозуміти. Не зрозуміло одне – чому сайт, який оприлюднив цю інформацію, не намагався навіть взяти коментар у комунального підприємства, хоч і мають контакти.

Зробили “сенсацію” на рівному місці, ще й звинуватили підприємство в тому, що воно не робило. За помилку, яку допустили в суді, – суд вибачився, бо причина проблеми – саме там.

Це – початок брудної політичної гри, від якої страждають споживачі тепла. І хоч власники цього інтернет-ресурсу намагаються «підкидати дров у вонище», ми на підприємстві робимо все, щоб люди отримували якісні і доступні послуги.

Ми відкриті для ЗМІ і намагаємося давати коментарі на всі інформаційні приводи, у яких компетентні”, – прокоментував ситуацію керівник комунального підприємства.




один коментар
  1. Щоб не було брудної політичної гри, товаришу Серьожа Кобо, треба негайно дозволити людям встановлювати автономку. І держава виграє, і населення! І економія буде газу, і на тому, що вас всіх розженуть- також буде економія для товариша Саганюка! Всі ті теплокомуненерги- то непотріб в сучасних умовах руху України в Европу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок