<

Після поранення тримає освітній фронт: у Володимирі харків’янин викладає «Захист України»

12:10 | 1.10.2023 / Володимир / /
Перегляди
522
/ Коментарі відсутні

Будучи курсантом-четвертокурсником Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба, Максим Пряткін не підозрював, як різко зміниться його життя в березні 2022 року.

З початком повномасштабної війни, після значних руйнувань рідного міста, молодий харків’янин став на захист України, повідомляють у Володимирській міській раді. Пройшов з боями Харківський, Миколаївський та Ізюмський напрямки. Про це повідомляють Волинські новини.

Після тяжкого поранення 13-го травня цього року Максима звільнили зі служби, він переїхав із рідного Харкова на Волинь, до Володимира. Отримав статус внутрішньо переміщеної особи та зареєструвався у Володимир-Волинській філії Волинського обласного центру зайнятості.

Життєлюбність, активність та рішучість Максима не дозволили йому сидіти вдома, тож молодий чоловік почав наполегливо шукати роботу. Впродовж майже чотирьох місяців брав участь в інформаційних семінарах, тренінгах, враховував усі поради фахівців служби, адже дуже хотів знайти роботу. До того ж, під час однієї із зустрічей з кар’єрним радником повідомив, що хоче ділитися досвідом і отриманими знаннями з дітками.

Це стало відправною точкою у пошуку роботи. І результат не забарився. Вже 4-го вересня консультант роботодавця Володимир-Волинської філії Волинського ОЦЗ зареєстрував вакансію вчителя закладу загальної середньої освіти з предмета «Захист України» у Міжшкільний ресурсний центр. Основною вимогою до претендента була служба у Збройних силах України. Без вагань Максим погодився взяти участь у співбесіді, легко пройшов її і вже за кілька днів був офіційно працевлаштований.

«Я задоволений тим, що веду активний спосіб життя, маю гарну роботу і можливість передавати свій досвід молоді. Сподіваюся, їхня юність буде проходити вже у мирній Україні!» – каже учитель.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя