<

Підвісний міст з боку Заріччя обладнали похилим спуском і сходами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:58 | 31.08.2020 / Володимир / /
Перегляди
52
/ коментарі 2

31-го серпня на підвісному мості через річку Лугу, який веде від Заріччя до Володимира-Волинського, встановили металеві сходи і похилий спуск для зручності і доступності.

Останній літній день приємно здивував зарічанців – принаймні, чи не кожен висловлював вголос своє здивування, повертаючись ввечері додому.

Ігор Пальонка, голова Зарічанської громади розповів БУГу, що елемент благоустрою встановили за кошти сільського бюджету.

“Це питання було досить актуальним, оскільки виникали незручності при перетині даної споруди молодими мамами, велосипедистами та іншими категоріями населення.

Бажаю зручного користування та бережного ставлення до споруди! Цінуймо роботу майстрів! Окрема подяка Миколі Шпоту за допомогу в реалізації задуму”, – написав очільник ОТГ у фейсбуці.

Люди запитують, чи встановили таку ж конструкцію зі сторони Володимира-Волинського. Ігор Пальонка відповів, що за його інформацією, міська влада вже замовила елемент благоустрою для встановлення з іншого боку.




коментарів: 2
  1. Сходинки і пантус це дуже добре!!! Тепер мами з візочками чи інваліди на візочках зможуть потрапити…. хіба що на міст))). Бо ж з другого боку, щоб з’їхати, немає нічого. От так піар)))

  2. Написали, що міська влада вже замовила елемент благоустрою для встановлення з іншого боку. Читайте статтю до кінця перш, ніж писати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця