<

Під час перевірки у Володимирі виявили «нелегального підприємця»

17:09 | 18.01.2024 / Володимир / /
Перегляди
823
/ Коментарі відсутні

Робоча група з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення продовжує свою роботу щодо легалізації трудових відносин. Цього разу обстежили 16 закладів торгівлі та сфери послуг, які розташовані на вулиці Луцькій у Володимирі.

Про це інформують на сайті міста

Наймані працівники, що перебували на робочих місцях, були офіційно оформлені згідно з чинним законодавством. Членам робочої групи надали відповідні документи (трудові договори, виписки з Єдиного державного реєстру фізичних осіб-підприємців та документи, що посвідчують особу).

Щоправда, в одному із закладів особа надавала послуги самостійно без реєстрації підприємницької діяльності (рекомендований термін для реєстрації ФОПом).

Під час заходу роботодавців та працівників поінформовано про найбільш ефективні способи дотримання законодавства про працю в частині оформлення трудових відносин в умовах дії воєнного стану, особливо наголошувалось, що працівники, які не мають належним чином оформлених трудових відносин, позбавляють себе права на гідні умови праці, а надалі – на захист своїх інтересів у сфері праці та гарантій у соціальному захисті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя