<

Перші дзвоники пролунали у Володимирі-Волинському. Фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 2.09.2019 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
97
/ Коментарі відсутні

2-го вересня у навчальних закладах Володимира-Волинського відбулося свято Першого дзвоника.

Вперше за шкільні парти у місті сіли 437 першокласників.

Журналістам БУГу вдалося побувати на урочистих лінійках у навчальних закладах Володимира-Волинського, а саме: у ЗОШ №1, НВК «ЗОШ №3 – ліцей», гімназії ім.Олександра Цинкаловського, ЗОШ №5 ім.Анатолій Кореневського, Володимир-Волинському агротехнічному коледжі та педагогічному коледжі ім. А.Ю. Кримського.

До вашої уваги підбірка фото із Дня Знань.

НВК «ЗОШ №3 – ліцей»

Володимир-Волинський педагогічний коледж ім.А.Ю.Кримського.

Загальноосвітня школа №1. Цьогоріч подарунком до 1-го вересня став новий спортивний майданчик, побудований за кошти на умовах співфінансування з міського і державного бюджетів. З держбюджету кошти на об’єкт виділили за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.

У ЗОШ №5 першачків на першу лінійку виводили за ручку батьки і рідні. До 1-го вересня у школі встигли зробити капітальний ремонт харчоблоку.

У Володимир-Волинському агротехнічному коледжі урочистості розпочались хвилиною мовчання за полеглими воїнами у боротьбі за незалежність України. Найкращих студентів нагородили стипендіями міського голови.

У гімназії імені Олександра Цинкаловського у День Знань проводились квести, а молодшим класам пропонували щойно звареного козацького кулішу.

А подарунком до першого вересня став оновлений кабінет хімії: сучасна інтерактивна панель, цифрова лабораторія, а ще для кожного робочого місця є окремий ноутбук. Для цього були виділені кошти із державної субвенції. Окрім цього, оновлений спортзал, а також створена окрема гардеробна кімната для учнів початкових класів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя