<

Перевірили раніше відібрані аналізи: у Володимирі-Волинському та районі +27 хворих на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:11 | 9.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарі 2

27 хворих на коронавірус виявили у Володимирі-Волинському та районі станом на 15-ту годину 9-го червня. Такі результати підтвердило ПЛР-тестування аналізів, які відібрали ще 21-25 травня у мешканців Володимира-Волинського та району. Відтак загальна кількість захворілих – 92.

Як розповіла БУГу головний лікар ЦПМД Катерина Чубок, тестування 88 раніше відібраних аналізів було проведене в Тернопільській області.

Нагадаємо, що Волинська обласна вірусологічна лабораторія не справлялася з кількістю відібраних з міста та району аналізів, тому їх було вирішено передати в іншу область для дослідження.

Як розповіла Чубок, залишається ще близько 200 вже відібраних аналазів, по яких поки немає результатів.

Серед 27 нових виявлених: 14 мешканців міста і 13 мешканців району. Відомо, що значна частина з них – працівники птахофабрики.

Нагадаємо, що зранку 9-го червня заступник голови ОДА Тетяна Щербак повідомила, що у місті та районі було зареєстровано 65 випадків коронавірусної хвороби.

Відтак, загальна кількість підтверджених випадків коронавірусу у Володимирі-Волинському та районі становить 92, ще відібрано близько 200 аналізів, по яким немає результатів.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя