<

Педагогічний коледж у Володимирі-Волинському перейменують

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:51 | 6.02.2020 / Володимир / , /
Перегляди
56
/ 1 коментар

У Волинській області планують перейменувати декілька освітніх закладів, серед них і Володимир-Волинський педагогічний коледж імені Агатангела Кримського.

Про це йшлося 6-го лютого під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму, – повідомляють Волинські Новини.

Як розповіла заступниця керуючого справами, керівниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук, на розгляд депутатів винесли проєкти рішення про перейменування коледжів.

Мирослава Якимчук пояснила, що перейменувати заклади необхідно до чинних законодавчих вимог, і додала, що нові назви узгодили з представниками установ.

Так, вищий комунальний заклад Володимир-Волинський педагогічний коледж імені Агатангела Кримського на Володимир-Волинський педагогічний фаховий коледж імені Агатангела Кримського Волинської обласної ради.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок