<

Патріотичною ходою відсвяткували День Прапора у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:59 | 23.08.2021 / Володимир / /
Перегляди
2483
/ Коментарі відсутні

23-го серпня у парку «Слов’янський» у Володимирі пройшли урочистості до Дня Державного Прапора України. Ходою з найбільшим прапором громади володимирчани пройшли центром міста.

На оновленому флагштоці підняли національний синьо-жовтий стяг. З нагоди свята зібрались влада міста та району, духовенство, військовослужбовці, членкині ВГО “Союз Українок” і громадськість. 

З привітальними словами виступили міський голова Ігор Пальонка, голова райдержадміністрації Юрій Лобач та очільник райради Віктор Хиць. Також виступив єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матфей (Шевчук).

Він привітав мешканців міста від імені Вселенського Патріарха Варфоломія, який вчора у Києві акцентував що Україна є, буде і в неї є велике майбутнє.

Міська та районна влада нагородила активних мешканців міста грамотами. На свято завітали люди, які підіймали прапор у Володимирі 22-го квітня 1990-го року.

Опісля, колона рушила з державним прапором України з парку “Слов’янський” до площі Героїв. Там вшанували пам’ять героїв, які віддали своє життя за Україну та урочисто покладали квіти до стели пам’яті Героїв АТО (ООС). 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок