<

Основні заходи по відзначенню Дня Примирення у Володимирі-Волинському пройдуть 8-го травня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:55 | 21.04.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Дискусійна тема про відзначення цьогоріч Дня пам’яті і примирення та 70-ої річниці Перемоги над нацизмом обговорювалася 21 квітня на оперативній нараді у міського голови Володимира-Волинського. “Від історії не треба відмовлятися”, – вважає Петро Саганюк і тому заходи по відзначенню цих дат у місті будуть.

Основні урочистості у Володимирі-Волинському пройдуть 8 травня – панахида по загиблих та покладання квітів відбудеться біля Обеліску Слави та біля пам’ятника воїнам ОУН-УПА.

Не зважаючи на дискусії, мер вважає що пам’ятна хода має бути спільною – ветерани регулярної радянської армії та ветерани ОУН-УПА, на думку Петра Даниловича, не мають що ділити і повинні примиритися і не ворогувати. “Мир і повага один до одного – ось те, що хочеться досягти під час відзначення Дня пам’яті та примирення”, – каже Саганюк.

Опісля офіційних заходів Петро Данилович планує провести святковий обід у ресторані “Дружба” приблизно на 80 персон.

А ось 9 травня – святковий вихідний день. У центрі міста пройде концерт, однак офіційних заходів не буде.

Нагадаємо, що міський виконавчий комітет оголосив про відкрите обговорення плану заходів на 8,9 травня у місті. Однак, як повідомила начальник відділу з питань внутрішньої політики Любов Нестерук, жодного дзвінка на заявлений номер не надійшло.

11119643_848553518563926_308126048_n




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота