<

Ми не маємо дати ворогу знищити нашу культуру, – організатори розповіли про заходи до відзначення Дня міста у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:35 | 28.07.2022 / Володимир / /
Перегляди
1496
/ Коментарі відсутні

З 28-го по 31-ше липня місто Володимир відзначатиме 1034 річницю від дня заснування. Цього року початок заходів збігається з Днем української державності. Організатори розповіли про події, які проходитимуть у місті з цієї нагоди та закликали мешканців, у разі тривог, не ігнорувати заходи безпеки.

Війна не має зупинити розвиток культури в Україні, адже це одна з тих складових, яку прагнуть знищити росіяни. Цього року заходи до Дня міста не будуть настільки масовими та розважальними, як у минулі роки, більшість із них, організовуються із благодійною метою – збору коштів для наших захисників.

“Заходи до Дня міста проходитимуть не для того, щоб скупчувати людей, а для того, щоб їм донести культурну складову. Надати ворогу бачення того, що навіть під час війни, український народ незламний, він докладає зусиль не лише для того, щоб морально триматися і бути стійкими, але й долучається всіма можливими способами до збору коштів на підтримку наших збройних сил та, безпосередньо, для нашої 14 бригади”, – розповів один з організаторів, заступник міського голови Андрій Гудим.

Однією з “родзинок” серед заходів, буде виступ відомих українських артистів LAUD, SHUMEY, Остапа Дрівка які погодилися безкоштовно приїхати до нас з благодійною метою, збору коштів на обладнання для наших військових за підтримки благодійного фонду” Віддані та відважні”. Захід проводитиме відомий ведучий Анатолій Козак. Зі своєю благодійною програмою ці артисти відвідали уже багато закордонних та українських міст. Тож під час виступу всі охочі зможуть пожертвувати певну суму у спеціально обладнанні скриньки.

“Чому це цінно для нас? Ці виконавці співають якісну українську музику власного виконання та улюблені нами всіма пісні… Закликаю вас прийти підтримати і подякувати виконавцям за те, що вони у такий важкий для країни час лишилися в країні і підтримують бойовий та моральний дух.

Ми потрібні зараз нашій країні, але ми потрібні їй у здоровому моральному психоемоційному стані. Тому ми повинні співати правильних пісень і об’єднуватися на гарних подіях”, – додає одна з організаторок, якій вдалося залучити відомих виконавців до нашого міста.

З повною програмою заходів можна ознайомитися за посиланням. Заходи організовані на різних локаціях, щоб не робити скупчення людей в одному місці. Неподалік від кожної з них є укриття. Тож Людей закликають у випадку тривоги, не ігнорувати її і переміститися у безпечне місце.

Читайте також: Фотосесії, майстер-класи, благодійні ярмарки та акустичні виступи: повідомили програму заходів до Дня міста у Володимирі




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя