<

«Опанував свої емоції, заспокоїв паніку і почав творити» – майстер народної творчості Володимира Анатолій Бойко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:42 | 22.03.2022 / Володимир / , /
Перегляди
538
/ Коментарі відсутні

Володимирський фаберже, відомий виробами з яєчної шкарлупи та рекордсмен гінесової книги створив оберіг України з бурштину, гусячого яйця та нержавіючого металу.

У 90-х роках Анатолій брав участь у воєнних діях за Нагірний Карабах (конфлікт Вірменії та Азербайджану), подібний стрес він проживає не вперше. 

Щоб відволіктися від напруженої ситуації в країні, майстер сідає за ювелірну справу. Проте, ділиться, що негатив у душі впливає на роботу та здоров‘я. Тому за справу береться тільки зі спокійним, позитивним настроєм.

Виріб під назвою «Обеліск» несе в собі силу оберегу. Яйце – як символ планети, світу, всього живого. На ньому Україна викладена бурштином – каменем сонця, який символізує захист та формується від 20 млн років. 

Обрамлене яйце серцем з нержавіючих дротиків кольорів нашого стягу. Ангелики по боках виробу майстер заливав ювелірною смолою.

Митець не підраховує часу, який витрачає на виконання роботи.

В Анатолія є у планах багато патріатичних робіт, але немає зараз доступу до потрібних матеріалів.

«Обеліск» не буде продаватись. Майстер вкладав у нього натхнення та любов. Він вірить, що енергетика, з якою зроблений виріб, допоможе, як оберіг, для захисту території.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця