<

[ОНОВЛЕНО] Вторгнення Росії: що відбувається у Володимирі. День перший

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:32 | 24.02.2022 / Володимир / , /
Перегляди
7842
/ 1 коментар

Зранку 24-го лютого Росія обстріляла військові об’єкти в Україні. БУГ слідкує за подією та повідомляє мешканців, що відбувається у Володимирі.

22:30 Міський голова Володимира записав звернення щодо введення комендантської години з 22:00 до 07:00

20:30 Звернення міського голови

20:24 У Володимир-Волинській міській раді закінчилась нарада заступників міського голови з керівниками управлінь та підприємств житлово-комунальної сфери.

На нараді обговорили стан підготовки укриттів та готовності інфраструктури міста до надзвичайних подій.Наразі ситуація стабільна, усі комунальні та спецслужби працюють у штатному режимі.У разі небезпеки та після звуків сирени просимо жителів громади без паніки спускатись в укриття. Бережіть себе та своїх близьких! Віримо у наші ЗСУ

14:56 Хто хоче допомагати патрулювати місто, підходьте до відділку поліції у Володимирі

14:00 У Володимирі ввели обмеження на продаж пального.

Вводяться обмеження щодо видачі пального на автозаправках, медики, рятувальники і військові заправляються поза чергами!

“24-го лютого у зв’язку із воєнним станом та переважною потребою у забезпеченні безперебійної роботи екстрених служб і військових підрозділів на території Володимир-Волинського району вводиться обмеження щодо видачі пального приватним автовласникам. Крім того, керівникам автозаправок доведено про необхідність створення запасу пального, яке у наступні дні можна видавати лише комунальним і державним установам, зокрема, медзакладам, рятувальникам, силовикам, військовим частинам. Також повідомляємо громадянам, що перелічені структури на автозаправках відтепер обслуговуються ПОЗА ЧЕРГОЮ!”, – повідомляють на сторінці міста у фейсбуці.

13:46 Замість черг в магазини і заправки, ці хлопці обрали черги в територіальний центр комплектування та соцпідтримки, щоб негайно приєднатися до лав Збройних Сил України та захистити свій дім, свою землю! Перемога буде за нами! Вірте ЗСУ та не піддавайтесь паніці!

13:35 Звернення міського голови Ігоря Пальонки. Мер Володимира сказав, що ситуація контрольована у громаді, є хороша комунікація з правоохоронними органами. Просить мешканців не утворювати чергу та не скупчуватися в одному місті.

11:45 Володимирський священник отець Євген звернувся до мешканців

11:35 Хлібзавод працює у звичному режимі

Адміністрація хлібзаводу повідомляє, що підприємство працює в посиленому режимі, хліб доставляється у всі магазини міста!

11:20 Храми Володимира відкрили підземні укриття

Додаткові укриття у Володимирі відкрито у таких церквах:

  • Собор Різдва Христового
  • Агапіта (біля ТМО)
  • Віри, Надії, Любові
  • Костел Іоакима та Анни

11:00 У Володимирі облаштували блокпост зі сторони Ковеля

В’їзд у місто наразі контролюється силовими структурами, перевіряються документи.

Усі укриття у місті наразі відкрили!

“Шановні мешканці багатоповерхівок, прослідкуйте, щоб у ваших будинках були відчинені підвали, які також можуть бути тимчасовим укриттям”, – йдеться у повідомленні на сайті міста.

Проведено екстрену нараду з керівниками медичних установ, під час якої встановлено, що усі медичні заклади – ТМО, станція переливання крові, невідкладна швидка допомога забезпечені джерелами безперебійного живлення, здійснено запаси води, підготовлені укриття.

Об 11:00 буде проведено засідання районного штабу цивільної оборони.

10:30 Де у Володимирі можна набрати води: перелік водозабірних колонок

Перелік ручних водорозбірних колонок, не під’єднаних до мережі централізованого водопостачання, передані на баланс УВКГ, знаходяться за адресами:

  • Соломії Крушельницької, 18;
  • Шевченка, 54;
  • Лугова, 10;
  • Білобережна, 13;
  • Професора Бобка, 20.
  • У парку Слов’янському діють два джерела.

09:30 Карта захисних споруд у Володимирі

09:20 Навчання у школах і садочках міста призупинено

09:07 Міський голова Володимира звернувся до мешканців міста.

08:18 Фото зборів штабу у міській раді Володимира, усім керівникам дано ряд доручень

07:33 Волинські поліцейські отримали зброю та охороняють правопорядок на вулицях. Громадян просять носити з собою документи

Усі співробітники переведені в режим бойової готовності та виконують поставлені вказівки. Головна з них зараз – забезпечення правопорядку на вулицях в усіх районах, – повідомила речниця Володимир-Волинського районного відділу поліції.

Так само несуть службу і працівники територіальних підрозділів. Просимо громадян мати з собою документи, які в разі потреби можуть перевіряти поліцейські.




один коментар
  1. Такий великий мікрорайон селища цукрового заводу залишиться без води.до найближчої точки мінімум 2,5 км

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок